Σπουδές στην Βουλγαρία

Σπουδές στην Βουλγαρία

Eμπορικό ναυτικό εισαγωγή: Οι σπουδές στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Βάρνα, αποτελούν την καλύτερη επιλογή ενός υποψηφίου. Η εισαγωγή ενός φοιτητή στο εμπορικό ναυτικό γίνεται μια εύκολη διαδικασία.

Το Study Naval Academy, η ΑΕΝ Βάρνας, διαθέτει χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης με καταρτισμένους καθηγητές. Η εκπαίδευση που παρέχεται είναι αρκετή για να αποκατασταθούν επαγγελματικά όλοι οι φοιτητές της ακαδημίας.

ΑΕΝ πρόγραμμα σπουδών: Το πρόγραμμα σπουδών του Study Naval Academy περιλαμβάνει ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό κομμάτι. Οι σπουδαστές της ακαδημίας εμπορικού ναυτικού έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατά την φοίτησή τους το πρώτο τους ταξίδι και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία για την μετέπειτα ανέλιξή τους.

ΑΕΝ Βουλγαρία: Οι σπουδές στην Βουλγαρία περιλαμβάνουν έξι εξάμηνα θεωρητικής εκπαίδευσης και δύο εξάμηνα πρακτικής εξάσκησης σε πλοίο. Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν 1 ολόκληρο χρόνο συνολικά, και να αποκτήσουν πλήρη γνώση επί του επαγγέλματος.

Εμπορικό ναυτικό μισθοί: Οι μηνιαίοι μισθοί που μπορεί να φτάσει κανείς αποφοιτώντας από το εμπορικό ναυτικό στην Βουλγαρία αγγίζει τα 10.000€. Το Study Naval Academy εξασφαλίζει στους φοιτητές του, επαγγελματική αποκατάσταση και ένα σίγουρο μέλλον.

Οι ειδικότητες που μπορούν να επιλεγούν δεν είναι περιορισμένες όπως σε μια δημόσια ελληνική ναυτιλιακή ακαδημία. Στο Study Naval Academy Varnas οι σχολές εμπορικού ναυτικού που υπάρχουν είναι των εμποροπλοιάρχων, των μηχανικών, των ηλεκτρολόγων, και των ναυπηγών.

Το πτυχίο που παρέχεται στο τέλος της φοίτησης των σπουδαστών είναι ισάξιο με οποιαδήποτε δημόσια ναυτική ακαδημία. Τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ίδια, καθώς το πτυχίο είναι αναγνωρίσιμο από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Όμως οι φοιτητές στην ναυτική ακαδημία Βάρνας έχουν το πλεονέκτημα να μην αναζητούν μόνοι τους εταιρίες για την πρακτική τους άσκηση. Η ακαδημία είναι αναγνωρισμένη ως Πανεπιστήμιο και αναλαμβάνει αυτή τη ναυτολόγηση των σπουδαστών.

Για το εμπορικό ναυτικό, τα ταξίδια και οι θεωρητικές γνώσεις είναι δύο έννοιες που συγχέονται. Μέσα από τα εκπαιδευτικά ταξίδια μπορεί κανείς να αποκτήσει πραγματική εργασιακή εμπειρία να ανέβει κατάταξη μέσα στο πλοίο.

Για τον λόγο αυτόν το Study Naval Academy και οι σπουδές στην Βουλγαρία,
εγγυώνται μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος να καλύψουν όλες τις πτυχές του εμπορικού ναυτικού.

Εξασφαλίζει στους φοιτητές στέγη και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την πλήρη αποκατάστασή του στη Βάρνα. Οι καθηγητές και όλο το προσωπικό της ακαδημίας είναι πάντα στο πλευρό του φοιτητή και του παρέχουν οποιαδήποτε στιγμή την βοήθειά τους.

Μπορείτε να μας βρείτε και στην σελίδα μας στο Facebook.

Ναυτιλιακά-Σχολή εμποροπλοιάρχων
Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

Γιατί στη Βουλγαρία

Η Βουλγαρία είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απολαμβάνει μαζί με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη τα πλεονεκτήματα της ευρωπαϊκής κοινότητας, καθώς επίσης είναι και γειτονική χώρα της Ελλάδας. Η Βουλγαρία…

Ναυτιλιακά-Σχολή εμποροπλοιάρχων
Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

Η Ζωή στη Βάρνα

Η Βάρνα με πληθυσμό 334.781 άτομα είναι η πιο φωτισμένη και σύγχρονη πόλη της Βουλγαρίας που μετατρέπεται σε μια καλοκαιρινή πρωτεύουσα με εντυπωσιακά αξιοθέατα και πλούσια ιστορία!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μάθετε περισσότερα για τις Σπουδές στην Ακαδημία μιλώντας με έναν εξειδικευμένο αντιπρόσωπο και λύστε κάθε απορία.